lørdag 28. juli 2012

OL.

For å være ærlig NRK,har dåkker virseklig tenk å ha OL sendinger hver dag åssa hele dagen???? Har 3 sportstullinga i huset å de fryder seg.Å æ å 3 barnebarn må klare oss med det lille vi får.Barne tv.Jaja,det er nok til barnebarna.Å æ,ser vel ikke så mye på tv når vi har folk her.Men det er jaggu for galt at det skal være så mye sport.Åssa hver dag da,åssa hele døgnet da!!!!!!
Her går nu dagene fort.I dag laga Ingeborg skattekart.Ho syntes det var så artig.Vi var på Vingsand på skatte jakt på torsdag.Æ rakk ikke å få fram kameraet for å dokumentere det.Gubben har fått inn altan døra.Tenk det,han har fått på foringan åssa!!!!!! Det er ikke verst til han å være.Han skiftet 3 vindu på mai,men han har ikke fått laget foringene der.Men ting tar tid.Vi har sotte å terget han,ingen som ser hvordan det ser ut innvendig ,derfor var det viktigere å få det fint til utvendig. ;) ;)  Ja åssa har han prøvd å tette kranen på vaskerommet.Etter at æ har glemt å slå av kranen 2 ganger nu,med det resultatet at gulvet var som en innsjø,fant han ut at ny kran er påkrevd.Pysjda,æ fan æ.Håpe bare på at det kan bli en aldri så liten vannskade æ.Men da skal han få høre at gamla kan fryde sæ.Er æ ondskapsfull???
Her er det nu åssa litt strikke/hekle klubb.Ungene strikker på diverse ting,trur ikke æ har lov til å si noe om hva.Men det er iallefall ei lita tulle,ho Hilma Sofie,som får noe riktig så fint da.    Æ fant ei gardinkappe som æ begynte på for noen år siden.Den holder æ å hekler på.Syntes det går tregt framover.Er å måler på vinduet nu og da.Begynner å bli lei av den.Må vel se om æ finn noe å ha som innimellom arbeid.Kanskje æ da ikke blir så lei.Akkurat nu har æ kun den kappa på gang. Da har æ fått skrevet litt i dag å.Ha ei riktig god helg til mine lesere.





























































































Ingen kommentarer: