mandag 30. juli 2012

Ny altandør.

Når gubben setter i gang,går det fort i svingene.Det var et salig rot her ei stund.Leka å rot etter gubben lå nesten om hverandre.Men resultatet var strålende.Har ikke ferdigbilde,men sånn noen lunde ser dere hvordan det ser ut.Trur nok at mange av dere som skjønner dere på interiør gremmes over den "vakre" joooosssa lampe skjermen dere skimter her.Men den skal bort,bare æ finn noe æ like.Å det er ikke like lett skal æ love dere.Æ eie ikke interesse for interiør.Kanskje æ kan se om æ får til å hekle noe.Men har lyst på noe som gir mye lys,er vel kommen til den alderen der det skal være lyst å masse plass.

Siste bilde er av Vibeke's metode for å vite hvor ho har strikke pinnene. :)  Nu sitter gamlingene her aleina.Vi var påVærnes med de som skulle til Tromsø i dag.Einar å Merete for i går.Leker ligger i en haug her i stua,kopper skulle ha blitt satt inn i oppvaskmaskinen,åssa litt annet husarbeid.Men det er så stille at æ finn ikke på noe å gjøre.Men om 3 daga brytes stillheta igjen.Da har vi besøk i nesten 2 uka.

3 kommentarer:

Sisselshverdag sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg :D

Det gjør seg med litt nytt selv om det blir litt rot ei lita stund :D

Ha en hyggelig uke :D

Maiken sa...

Æ e så sjalu over utsikta dåkkes æ- savne virkelig å sjå sjøn kvær dag, itj d samme vi får sjett oppi Daln nei :) Åsså trur æ lampa di ha vorti tøff me hækla trækk på! ;D

Vibeke sa...

E itj alltid æ huske på kor dem e sjøl om dem står baki hodet ;-) Savne heim! Vart jo så bra me verandadør å! Å koffer e det allitd supert vær når æ ska færra?! :-)