fredag 8. juni 2012

Vel overstått.....

 Har hatt en liten bursdag.Lagde sjokoladekaka,og skal glatt innrømme at denne kremen var det beste.Æ fikk alt aleina.Stille og rolig feiring for mæ sjøl.
 Fra Anne-Grethe fikk æ det som er på bilde over og under.Var nesten så æ gråt,førr 1 nøste garn.Litt for lang tid siden æ har handlet garn.Så æ må vel kjøpe mæ noen nøsta.Treng det.Sjekk det tøffe målbåndet,heklet rundt.
 Fra Gunhild fikk æ en boks med perler.Jubel,for sist æ var på Namsos hadde de ikke nr 121.Å den fargen er ganske mye brukt hos mæ.Så nu skal æ få unna litt perlearbeider.Jul om noen måneder.

 Fra personalet ved Strand og Ørin barnehage fikk æ 800,- å denne herlige veska der æ kan ha div utstyr i.Kjempe kjekt når vi er ute å flyr,å æ slipper å ha alt nedi sekken min.Pengene har æ funne ut at de ikke skal gå til garn,enda.Skal tenke over hva æ ønske mæ.Å det skal være bare til mæ.
 Fra Else og Tore fikk æ denne panna.Sikkert et hint om at æ må bli flinkare kokk. :) :)
Egentlig artig med bursdaga,så lenge det er andre æ kan feire.Men heldigvis,æ kom mæ igjennom denne dagen,hører jo litt om beinbrudd å dårlig helse å når så mange sendte sms'a å absolutt skulle minne mæ på hvor gammel æ var blitt,så satt æ nesten hele dagen på sofaen med fotan på bordet og torde ikke nesten gå over gulvet.De fleste ulykkene skjer i hjemmet.Gubben huska dagen.Å det er jaggu lenge siden han gjorde det.Men han begynte den 4.5 å gratulere mæ,så mente han det var den 8,å 6 før han fikk bekreftet rette datoen.Tusen takk til alle som husket dagen.

Ingen kommentarer: