tirsdag 26. juni 2012

Baby ting.

 Mens æ er i skrive hjørnet kan æ vel ta med det siste æ har laga.Jane å Raymond får ei lita pia/tulle i august.Å æ skal bli tantetante.Ei rosa grosdjevelhua å læsta hentet fra http://fragariabergin.com/oppskrifter/   Men tenk at æ sleit i nesten 1 måned for å få dette ferdig.Å æ kan love at den hua er vel strikka nesten 3 ganga.Skjønner ikke at æ skal plages så inni hæ..... når æ skal lage noe til lille pia.Æ kalle ho for litt av hvert.Magda Sofie er det æ har landet på nu.På hua tenkte æ å sy på hjerte knapp.Er iallefall igang med å få noe ferdig.






Æ lagde mæ middag i går.Ikke hverdag æ iste det.Steika fiskeboller,rullet i sesamfrø med noen steika grønnsaker.Var jaggu ikke det verste æ har smaka.Å i dag hadde æ fiskebolla i hvit saus.Dandert med gulrøtter.Det er det lenge siden æ har spist.I morgen skal æ på arbeid,og trur latskapen allerede har kommet.Sitter å planlegger at æ ikke iste å lage noe.Så da blir det brødskiva,igjen.

 

1 kommentar:

Edny sine puslerier sa...

Så koselig med små strikketing;) Og fiskeboller med sesamfrå er kanskje ikke så dumt! Takk for at du vil delta i lotteriet mitt:)
Og, ja, jeg har sydd og laget premien selv;) Så da er det bare å krysse fingrene noen dager;)