mandag 11. juni 2012

Litt bilder.

 Er vel øvelse på Ørlandet.Disse helikoptrene surret i forrige uka over hustaket vårt.Liker å se fly og helikoptre,men er selv redd for å fly.
I dag har æ vært snill.Vært på Ørin med is.Fant ut at det var det enkleste,så slapp æ vasking og baking.Man må være lat for å være effektiv.I morrest fant æ ut at æ ville ha agurksalat.Så da var middagen planlagt.Æ steika løk og potet,lot det surre litt.Så var det bare å legge i 2 biter med laks.Skulle vel ha hatt rømme eller noe annet sunt i,men dette var nok for mæ.Deilig.
 Dessert må man ha.Enda har de disse godsakene i Osen,å æ klarer ikke å styre unna.Må vel innrømme at det siste året har det vært dessert nesten hver helg,og av og til noen hverdager.
 Gikk mæ en tur i dag.Mens æ sto å snakka med naboen så æ noe merkelig.Først et stort fly,så var det et lite,plagsomt fly som for å rota rundt det store.Vises ikke så godt på bildet.Det lille ligger litt til skrått mot venstre over  stor flyet.Bare f.. at æ ikke kom mæ på fly showet på Ørlandet.Men neste år....
Æ har vært å tigga æ.En dag naboen brente rask,så øynene mine en fiskekasse i tre øverst på bålet.Æ spurte om æ kunne få den.Men så såg æ at det var litt sement på den å la den tilbake,fant ut at æ ista ikke å pusse på den.Dæ... kor æ angret mæ etterpå.Å det fikk de vite.Så fikk æ 2 store fiskekassa.Den ene fikk Aina,å her er min.Kunne tenkt mæ at den var litt mindre,og planan er å spørre snekkeren i huset om han har tid til å hjelpe den stakkars klomsete kjærringa si med dette prosjektet.Sidene er skrå,de kunne æ åssa tenkt å få rettet på.Men er usikker,kanskje ødelegger æ sjarmen med det.Men kassen er iallefall kommet på trappa.    Æ har vært flink i dag æ.Har gått 5,9 km.De som vet hvor æ bor vet at æ har en laaaaaang bakke.Men æ gikk å gikk.Må innrømme at det var ikke i sånn spurt tempo,æ nyt naturen og lyder når æ går,å da kan man ikke springe.Blei iallefall svett.Skal spørre gubben om han har tid til å hjelpe den stakkars kjærringa si med å ta ut sykkelen som står i sjåen.Da kan æ sykle mæ en liten tur i mårra.Hadde vært greit å hatt sånn bortover vei åssa,å ikke bare oppover vei som vi har.Hjelper ikke mye med mange gir på disse bakkene,syntes ikke æ da.

2 kommentarer:

Charlotte sa...

Så fine bilder! Herlig stemning! Av alle de fine bildene og alt d et fine du skrev er det utrolig hvor mye jeg faktisk greide å henge meg opp i sjokoladen.. Pinlig... Skjønner jeg er godtesjuk om dagen... :)

Lissie sa...

Så koselige bilder!
5 helikopere på en gang! Det er ikke hverdagskost!
Flott fiskekasse!
Og som i kommentaren ovenfor meg. Fikk lyst på den sjokoladen. Tror jeg må gå å finne meg en is...

Ha en god kveld! :)