onsdag 13. oktober 2010

Premie.

Denne 4o-50 mm perlekula er premien.Men da må du komme med et navnforslag til kanarifugelen.Vet ikke om det er ho/han.Jeg trekker (om ca 2-3 uka) mellom forslagene.Så folkens,kom igjen.Stiller ikke noe krav til linking,deler ikke ut lodd som de bruker på Give away.

12 kommentarer:

Kjersti Gabrielsen sa...

Jeg foreslår Ariel eller Ari, siden du sier den synger så flott.

Tanja sa...

Jeg synes fuglen skal hete "Pip".

Berit sa...

Madonna foreslår jeg :)

Silencia sa...

D må jo bli han Lars ;)

Bæsta,ka duuuu jøøøørrrr??? (sonjasside) sa...

Fine navn det her.Men vil helst ikke ha disse,for vi har hatt katter som het:Ole,Mons Erik,Gråpus(dette er vel helt uaktuelt uansett :) ),Mette-marit,Ari å Vilma,å forrige fink het Oluf.Ellers så bryr jeg meg ikke noe om ho/han navn.Skriver opp alle forslag å trekker en lappe.

Anonym sa...

Mitt favorittfuglenavn er Flaks! Så Flaks er mitt forslag. Det betyr jo både hell, lykke og å flakse med vingene. Har alltid ønsket å ha en fugl som heter Flaks, hvis jeg skal ha fugl.

Hilsen fra Prege

Maiken sa...

Æ stæmme ferr Maiken æ, evt Arnt Hjalmar, som hain i Honningsvågrevyn:)!

Jorun sa...

Jeg hadde for mange år siden en kanarifugl-hann som het Teo. Det var etter en liten gutt som stadig var på barne-tv. Syntes navnet var kort og greit og litt "søtt". Og jeg mener at din er en hann siden du sier han lager flott lyd...

Irene sa...

Jaaakopp!

eller Bea

Vibeke sa...

Synes den ska het Rufus

Eller; Ineira (2 første bokstavan te barnebarna)

Bæsta,ka duuuu jøøøørrrr??? (sonjasside) sa...

Vet du Vibeke,hadde den samme ideen da jeg satt å tenkte på konkurransen,men fant ut at jeg skulle ha denne utfordringen. :) Men mange fine å artige navn.Tar imot flere forslag jeg.

PerJorun sa...

Vi hadde en fugl som het Tippo. En herlig tass. Så det er mitt forslag. Et vennepar av meg har en som heter Hteo (ja, H først ja). Er så kult når den mumler navnet sitt.

Men Tippo er mitt forslag