mandag 6. januar 2014

Perleduk.


Igår blei æ ferdig med duken som skulle bli ferdig tell jul,ifjor.Men bedre seint enn aldri.Som vanli måtte det være en feil på  denne åssa.Å det va ubevist.Dåkker ser den enslige gule perla øverst i hakke på månen???Ja dær e feilen. :) Men ka farsken.Så noen skreiv at det kun var gud som va perfekt,eller nåkka i  den duren,så da spille de ingen rolle om duken min ikke e perfekt.Har 2 prosjekta ligganes i sofaen.1 genser som æ har holdt på me iallefall 2 år,har begynt på arman.Men så va de så kjedeli å ha bare 1 ting på gang,å dermed havna ei ny hua på andre pinna.Jaggu bra man har flere pinna å velge mellom. :) Lure litt på om æ skal få de 3'dje prosjektet satt i ganf.Kanskje læsta???Får se.

6 kommentarer:

Solfrid sa...

Du vet jo månen er en ost så det er noen som har tatt en jafs av den og mistet en bit, smile.
Så fin duken ble.

Bæsta,ka duuuu jøøøørrrr??? (sonjasside) sa...

Solfrid duken fikk bare bli sånn.Siden æ har hatt feil på det meste æ har laga i de siste månedan så kan æ jo ikke bryte den kjeden. :)

gyldenkron sa...

Gul neglelakk, feilen fikset ;) nydelig duk. Lenge siden jeg har perler så store ting, her har det gått i julestjerner

gyldenkron sa...

Gul neglelakk, feil fikset ;) nydelig duk :)

Bæsta,ka duuuu jøøøørrrr??? (sonjasside) sa...

Takk for rådet gyldenkron.Har ikke så mye peiling på neglelakk,men dette er perla med glans.Så duken får bare være som den er. :)

hobbyvenn sa...

Du verden så flott duk! Her må det jammen være mye arbeid for å få ferdig et såpass stort arbeid. En liten feil er bare et varemerke på at det er ekte håndarbeid..