torsdag 2. januar 2014

Blogg tid.

 Vi har vært borte siden 23.12.13-1.1.14,vært hos datteren våres på Hell.Hatt ei fantastisk fin jul å nyttårsfeiring.Masse raketta med pangpang. :) Va ikke så flink me håndarbeidet.Sjøl om æ hadde masse ledi ti innimellom å leke me barnebarna.Fikk en fin kalender av lillebror.Stygge sting het den.Masse artige broderibilda som ga mæ mange gode flir.Så æ fikk sånn løst tell å lage nåkka sjøl.Me inspirasjon fra kalenderen.Bare det at æ måtte bruke strikkepinna å garn.Her e resultatet.IKKE MAS.Den teksten va ikke i kalenderen.Trur det skal bli flere "stygge maska" fra mæ. :)
Åssa va de tellbake tell hverdagen.Mye go mat har vi fått på Hell.Altfor mye.Blei jo rent bortskjemt vi.Æ prøve å lage middag,men e jo litt kjedeli når gubben som regel ikke kommer jæm før i 18-19 tia.Æ like ikke middag så seint.Vi fikk me oss kalkunræsta å saus.Gubben sporte om vi skulle koke potet.Kom på at middagen sto jo egentli i kjøleskape.Altså fra han dærre Fjordline.Bare å stikke hull i posan 4-5minutta i mikron å voilaaaaa middagen e færdi. :)

3 kommentarer:

Kos med papir og saks sa...

Stilig lue. Så koselig å være på julebesøk da.

Takk for koselige kommentarer på bloggen min

Jorun sa...

Godt nyttår Sonja!
Jeg har ikke vært flink hverken med blogging og bloobesøk på leeeenge. Det er som om noen har stukket hull på ballongen... Har liksom ikke lyst...
Får håpe det tar seg litt opp igjen nå på nyåret.

Lissie sa...

Så stilig og flott lue!
Fjordland er supert og godt!
Benytter ofte det selv på travle dager.