onsdag 10. oktober 2012

Lang pause....

 Blei en litt lang pause.Æ har hatt ferie æ.Vært nån daga i Tromsø.Her er litt av det æ laga.Øverst er et lite sjal.Enkelt å grei strikking.Brukte 2 nøsta.
 Så var det Oluf hua.Syntes den så litt tøff ut,så den måtte strikkes.
 En grå klut,Blei ikke kvitt 1 nøste her.Men klut blei det iallefall
 Her lyg fargen.Skal være brun.2 kluta.
Åssa et hjerte bånd på ca 67 cm.Ka æ skal bruke det til har æ vel ikke helt klart for mæ.Men som dåkker ser,æ blir kvitt litt garn sånn pø om pø.

Hadde fine daga i Tromsø.Fint vær.Lekte en del med barbi,Ingeborg ville holde på med dukkene.Så da må jo ho bæsta leke åssa.Kom hjem den 4.10.Overnatta hos Merete å Åge.Så fredag måtte ho bæsta atter ned på gulvet å leke.Da var det bila det gjalt.Åssa fly.Einar sin nye dille.Traff lillebror Trond i Tromsø.Han var der på kurs.Artig.Vibeke,gubben å æ mente æ skulle reise den 3'dje.Samme dag som Trond.Trond å æ skulle kose oss på kafe,tenkte æ.Lite teknisk som æ er skulle Vibeke hjelpe mæ med innsjekkinga.Men ho fikk det ikke til .Kontakt betjeninga sto det.Jaja,var jo bare 1 ting å gjøre det.Feilen blei funnet ganske raskt den.Var 1 dag for tidlig ute. :) :) Bedre 1 dag for tidlig enn 1 dag for seint.Merete mente vi måtte farge håret blondt.Vi kan jo ikke for at datoen ikke stemte med det vi trudde. :) :)

Ingen kommentarer: