onsdag 11. april 2012

Prøve det man kan..... Åssa litt sladder.

 på det man ikke kan.Prøvde mæ på sånn sutte klut.Mønsteret fant æ på nettet,men har ryddet,å slettet det.Så da var det å sy etter hukommelsen.Ei gammel jakke blei plukka ut til å være prøveklut.Åssa var det dallet som skulle være rundt da.Fant ut at her var det ikke mye spennende i skapene,men noen skjorter til gubben mangler  noen lapper,å mine skjorter mangler bånd.Men det gjør ikke noe,for de bare klør!!!! Som vanlig er det litt skjevt,men ser at æ mangle ei god saks.Fant ikke sikk sakk knappen på symaskinen,men faktisk rett sømmen.Å ikke plagdes æ heller.Så nu har æ vært litt flink.Ikke noe bannskap blei sagt under syingen.
Har litt sladder,æ har hatt såååå lyst til å si dette lenge,men hadde jo lovet å ti stille.Æ skal bli gam... ehhhhh tante tante.Jane å Raymond,æ glæde mæ.Å med det samme æ er i gang,de fleste som har våre onga som venna på facebook,vet vel det her allerede.I oktober vente Merete å Åge sitt barn nr 2.Blir dyrt å få 4 barnebarn,åssa må æ vel prøve å finne på noe å lage.Begynne å bli lite kreativ.

2 kommentarer:

Elisabeth sa...

Kluten fungerer helt sikkert godt. Og så er det bare koselig med nye små i familien, du finner helt sikkert på noe å lage :)

Vera sa...

Det blei en kjempe fin koseklut! Sånne burde jeg har sydd noen av til snuppa mi! Takk for inspirasjon :)