fredag 6. april 2012

Påskefred.

 Freden og roen har senket seg i heimen.Onsdag var vi å leverte tilbake barnebarna,de måtte vel hjem til reparasjon. :) Egentlig var æ bare glad til.Ingeborg hanglet,ga ho febernedsettende for ho var temmelig varm,sjøl om termometeret bare visste 37,8.Men æ tok ingen sjansa på feberkrampe.Åssa hadde æ 2 andre onga her aleina,mens gubben var på arbeid.Gikk bra.Ingeborg våknet tidlig på onsdagen,med den fæle hosten.Æ e så slit'n,sa ho.  Øverst her er et sitteunderlag i Østlandsgarn.I utgangspunktet er det sitteunderlag,men om æ er uheldig med tøvingen er planen at det skal bli gryteunderlag.
 Småtrollan fikk å være kreativ midt i all rotingen og hoppingen i dobbelsengene.Dæsken det var artig,tross litt skriking når hopperene traff de andre.Men de var snar til å innhente sæ for å hoppe videre.1 glass hver blei komponert.Det med maling er Ingeborg sitt verk.Vet vi skulle hatt gult,men vi brukte av det gamla hadde hjemme.Ho klistret på en utklipt kylling fra en serviett.Einar ville bruke sånn decupasje(æ vet ikke hvordan det skrives).Å klistret på kyllingbilder han å.Åssa Ragnhild sitt glass.Hva skal man si om det?? :) Ho hadde ikke lyst å tålmodighet til noe annet enn å herje.Så ho fikk tredd noen perler på båndet,å da hadde ho vært flink.
 Nu kan dere spekulere på hva dette på bildet under er.Er vel ingen som klarer å gjette det???
Skal avsløre det litt seinare.
Her kommer løsningen på siste bildet.Gubben støvsuget og vasket gulv i dag.Han støvsuget alt,til og med glør. :) Hørte den ulingen og stua og gangen var fylt av røyk.Posen tok fyr,men støvsugeren blei berget.Dette er hva som er igjen av posen.Han lærte 1 ting,støvsug aldri glør åssa fikk vi testet røykvarslerene,de virket. :)

Ingen kommentarer: