lørdag 17. mars 2012

Snickerskaka å litt mere.

 For å være ærlig,æ har ikke laga denne kaka alene.Litt hjelp fikk æ.Blei litt bom på denne,fikk ikke smort sjokoladen utover,så derfor ser den slik ut.Men nydelig smak læll.
 Disse 2 kubbelysene har ikke æ laga.Æ er jo som sagt en lat finnmarking.Like ikke å se hender som er ledige.Mine hender kan godt være arbeidsledige.Men andre sine,nope.Da gjelder det å få de i arbeid.Dette blei resultatet,her er for og baksiden.Denne store arbeideren ville at julelyset skulle være julegave.Tiden får vise om arbeideren faktisk mener det.Tolmodighet er en dyd,og det er ikke alle som har det,tolmodighet altså,men arbeideren blei iallefall ferdig med sine prosjekter.
 Vi hadde store planer for dagen.Vi skulle ut å fiske.Men æ hærtes ikke,å fiskeren som har masa mange ganger i vinter trakk seg også.Så da måtte vi finne på noe.I morgen er planen å ta oss en tur.Skal sjekke fryseren og se om vi ikke har en pakke pølser.Grønnvika heter det dit vi skal.Å blir været dårlig igjen,kan vi kose oss hjemme å spille litt kyrong (vet ikke hvordan det egentlig skrives),vi har spilt det noen ganger.Skal æ røpe hvem som har vunnet mest??? Jepp,Æ. Olsen er æ også en liten mester i.Har faktisk lært noen motspillere å si Olsen når vi har 2 kort igjen å Persen når det siste kortet legges på,vi sa det der æ kommer fra.Endelig noen som vil spille med mæ.
Og her har de minste arbeidsledige fingrene hengt i.Fant fram en/ei strikkelise å litt garn.Som æ har forstått det skal det bli julegave.Men det spørs om arbeideren klarer å holde seg i flere måneder. :) Arbeideren har faktisk vært veldig flittig,å har sotte pal det meste av dagen og strikka.Syntes resultatet her blei fantastisk bra.Garnet er vel litt tynt.Neste gang skal det bli tykkere.Små arbeidshender er ingen hindring for å være kreativ.Arbeideren sa at dette skulle vises fram i barnehagen på mandag.Skulle bare mangle,er sikker på at det kommer til å være noen som blir misunnelige over arbeideren som er såååå flink som kan strikke.Den arbeideren som pyntet lysene sa at lillebien så ut som ei gammel kjærring som satt og strikket.Hørt sånt tull!!!! Måtte nu slenge ut at det var noen sin godteripose som sto i fare for å havne i andre sine hender.Æ er da ikke noen gammel kjærring æ!!!!! Sjøl om æ strikker og har nærbrillene ytterst på nesetippen.Kan da vel ikke noe for at garnet er tynt og maskene bitte små. :)

Ingen kommentarer: