lørdag 24. mars 2012

Litt av hvert.

 Var på "bytur" på fredag.Åfjord er da ikke by,men de har da litt flere butikker enn vi har i bygda.Måtte en tur til tannlegen.Ei plikt man har er å gå innom garnbutikken.Å tenk,æ kjøpte ikke 1 nøste.De har ikke bare garn.Æ bare datt for dette tøystykke.Drømmen er å bli god venn med symaskinen.Skal begynne å øve meg.Men har jo 2 døtre som også kunne være flink til å hjelpe meg.Hint hint.De kunne jo ha sydd ett eller annet til meg i dette stoffet. :)
 Her er æ ferdig med ei matte.Den er 46x47 cm.Strikket av byttegarnet mitt.Har bare trådfestingen igjen.Mønsteret er hentet her. http://www.purlbee.com/simple-cotton-bath-mat/
 Kyllinger.Den største har æ laga i dag.
Åssa har æ kjøpt mæ ny mobil.Torsdag sa den gamle takk for mæ.Var jo litt dum å hadde den i lomma på regnjakka.Tenkte ikke,som vanlig,og vi var å gikk oss en tur.Skal si det rant godt av mobilen da æ tok den fram.Men et tips til andre,bare gjør som æ,garantert ny mobil.Iallefall om ikke lommene er tette. :) Men æ ville ikke ha sånn pekefinger mobil.Æ ville ha en enkel en.Enkel å enkel,fru Blom.Dæsken æ sleit med å skrive sms på den.Men har klart å finne ut av det.Blir vel bedre jo mere æ lære den å kjenne.Litt tung,men den fungere godt nok for meg.

3 kommentarer:

Vibeke sa...

Nei, vettu ka.. sy må du lær dæ ja :-) Å samme mobil som magne.. hehe, sånn vannsikker, støtsikker og STØVsikker en sak det der? :-) Helt rar å skriv sms på!

Silencia sa...

Du e så effektiv, å vise fram nye ferdige prosjekt heile tia :-) Mens en ainnan stakkar slit me d samme gamle...
Ang lottopremien så visst æ kæm som va vinner'n da æ skreiv innlegge, å d va å dæffer at æ skreiv at æ unne hu premien :-)

Bæsta,ka duuuu jøøøørrrr??? (sonjasside) sa...

Vibeke,må æ lære mæ det?? Altså en mobil for mæ.Især om det er sant at den er støvsikker. :)
Silencia,effektiv å effektiv,e vel det eneste område æ er det.