søndag 23. januar 2011

Nye prosjekter.


Dette har jeg holdt på med på nyåret.Slanking av heklegarnet.Det første bildet er av ei klokke.Skal være en heklet gullkant rundt duken,men har aldri gjort det,så det får vente til jeg får ånden over meg til å prøve det.Holder å på med en duk i hvit,og jeg håper jeg har nok garn til den.En stjerneduk er å påbegynt,men gamla her har et lite problem.Eier ikke fargesans.Men det løser jeg ved å spørre noen om hvilken farge som jeg kan ta neste gang.Sitter til stadighet å ser igjennom mønstrene mine for å finne duker/brikker som jeg kan bruke flere farger på.Skal jeg slanke garnlageret,så må jeg bare være flink til å bruke det jeg har.Men som jeg sikkert har sagt før,guuuuuriiii hvor kjedelig det er.

6 kommentarer:

Vibeke sa...

Flink du e!
Æ likt veldig godt de der nederst. Kunne tenkt mæ 2 sånne med oransje i midten... HINT HINT HINT!

Bæsta,ka duuuu jøøøørrrr??? (sonjasside) sa...

Kunne du d???Jippiiii,førr æ har næmmeli oransje garn som æ ikke har peiling på hva æ skal bruke d tell.De på bilde e rød å sennepsgul.

Jorun sa...

Dette så lekkert ut Sonja!
Jeg har også alt for mye slikt tynt heklegarn liggende...

Jorun sa...

Nåi når det gjelder "palmesus" så er det ikke mye av det her om dagen. De stakkars palmene er vel helt frosne regner jeg med...

Maiken sa...

Du imponere mæ dypt me ailt d fine du får te ailtså:)! Tænk om æ koinna vorri flink t å hækkel? Å ang tips om strikkeprosjøkt, så vart d vest foilt opp ijæn, me votta, lua å alskens;)

Irene sa...

Hei, om du er på Facebook, så må du komme inn på gruppa Galskap & Glede. Vi holder på med garn!
Og uansett så må du kikke innom www.hobbyvenner.no !!