torsdag 25. november 2010

Litt kaldt.

-9 i morrest kl o534.Som dere sikkert å ser,står det 0634 men vi har ikke stilt klokken på måleren.Her er det liv det meste av dagen.Einar holder oss opptatt.Men uff,syntes bleiene hans er full til stadighet. :) Sånn er det vel med sånne småtasser.Har vel glemt mye.Mandag skal han hjem,å stakkars foreldre.Trur han blir litt bortskjemt.Og det er vel besteforeldrenes oppgave?? Eller??Idag har han holdt på inne på Merete's (moren han's) sitt rom.Ho har en tykk luftmadrass,å der var det veldig artig å hoppe å kaste ball.Litt små problem med å komme seg opp i senga,for fotan er litt kort,men litt må han få slite.Flink til å legge seg er han,i kveld spurte jeg han om han skulle lalle?? Å han trasker til gang døra,snur seg å vinker natta til bæstefar.Ikke noe sutring.Men tannpuss er pyton,likens bleieskift.Da er han snar til å stikke av.Igår var det bare bæstefar som skulle hjelpe han.Han blei så sur hvis jeg skulle hjelpe han.Så dere ser,vi koser oss her.

3 kommentarer:

Irene sa...

Vi har minus 12 ute i skrivende øyeblikk, men jeg fyrer inne, så det er ikke noe problem. Blir verre i morgen tidlig når vedovnen har vært kald noen timer........

Maiken sa...

Derre va da itj nå kailli Sonja! Va -25 på Eide både i går å i dag, så -9 e jo reine sommertæmpraturn:) Ha ei fin adventshælg:)!

Bæsta,ka duuuu jøøøørrrr??? (sonjasside) sa...

Vet at -9 ikke er mye,men her ute ved kysten er det nok.Å især igår når det var vind i tillegg.Eide ja,men det er jo innlandet. :) Idag var det -10 og vindstille,og da var det ikke så kaldt.