søndag 14. august 2022

D går ikke fort.

Har gjort litt for det om æ ikke har vært så aktiv.Først et par votta i Tovegarn fra Sandnesgarn.De har logge lenge før æ ordna tommel.
Kom 2 utlendinga på Byttesentralen dær æ jobbe som frivilli på lørdagan.De mangla læsta tell onga.Men æ har nesten bare tell voksne,så æ festa nån tråda,å skal spørre om de vil ha.
E med i et Dansk forum,e ikke på FB,Rokken3.dk Dær går d ikke så fort som på FB,så æ rekk å følge me. 😂 D e månedskonkurranse dær,så æ fikk ferdi ett ovnshåndkle.Tell å m trådan har æ festa. 😅
Restegarn fådd av tur venninna Bodil.Har ikke bestemt mæ førr ka æ skal lage.Nåkka blir d vel.
Minste barnebarnet Ida har vært hær i 2 uka i sommer.Ho e kreativ å flink.Æ plokke glass i fjæra,å de blei d bruk førr.Ho måtte innom Pinterest å finne nåkka å lage.Ramman e fra Byttesentralen,vi måtte ta ut glasset,å mangla maling førr å male ramman.
Ida va m mæ på jobb.Dær mala ho,inspirasjon fant ho fortsatt på Pinterest.Merske at ho går på skolen.Nu kan ikke ho være hær når ho vil.Dæffør e æ så gla førr at Ida å broren Einar va hær mye aleina når de va mindre.Mye glede i barnebarn. 💕 I ferien va alle 4 barnebarna å mødrene hær i litt over 1 uka.Bare kos.Ha en fortsatt fin kveld. 😊
 

Ingen kommentarer: