mandag 28. september 2015

Første Hobbyambassadør innlegg. :)

 Etter en 14 dagers tur til Tromsø kom æ hjem til en flott pakke.Har meldt meg på som Hobbyambassadør hos bokklubben :Hobbyklubben.Var litt nysgjerrig på hva det var da æ så at de søkte etter hobby bloggere.Meldte på min blogg.Å blei godtatt. :) Her er det som ventet meg.Likte vesken veldig godt.Men som noe vanlig veske fungerer den vel neppe til mitt bruk.Det kan det første bildet vise.Innholdet som æ kan ha i den på turer er,håndarbeid,pengbok,brus,sjokolade,å mye annet småtteri å 2 blodsukkemålerapparater.Altså ei veske som må være stor å romme litt av hvert. :)
 Prøvde å legge 5 nøster i ny veska.Får plass til noen flere.Flink som æ er til å sette vesken ifra meg både her å der vann eller ikke vann,var ikke den nye dum gitt.Den er laget i voksduk å foret inni,ei innerlomme å 2 små lommer på kortsidene utenpå.
 Her ser dere innerlommen.
 Så fikk æ ei flott lita mappe i samme stil som vesken,med trepinner nr 3-4 å nr 5,heklenåler nr 3-3,5-4-4,5 å nr 5.Mappen er i samme materialet som veska.Trepinner har æ ikke noe forhold til,anna enn de fra Vikinggarn,å de var æ ikke fornøyd med.Men æ skal prøve disse å. :) Åsså fikk æ ei saks i likens mappe.Snakk om å være heldig med det å være nysgjerrig.  :)
 Fikk åsså denne:Hysj,jeg fargelegger postkort.Her må æ iallefall innrømme at æ kommer til kort. :) Eier ikke fargesans,å klarer ikke sette sammen farger. :D Tusen takk for en spennende pakke Hobbyklubben.

Ingen kommentarer: