søndag 20. april 2014

Påskeferie på hell.

Blei jaggu mange bilda.:D  Vi har hatt besøk av de to barnebarna Einar å Ida.Å vi har nyta dagan.Skjærtorsdag va vi på basar på Vingsand.Kjøpte 1 lodd til barnebarn,barn svigerbarn å oss sjøl.10 lodd.Datteren vår ho Merete vant jaggu de 2 tingan på første bilde.Så nån e heldi. :)


Har nu hatt go hjælp me koppvasken.Ida va snar når ho oppdaga at æ "grisa" me vanne.Ho henta en liten krakk å kom sæ opp å va vældi hjelpsom. :) Å sur når æ tok ho ne.
Den hær e Einar sin favoritt.Han va ikke vanskeli å spørre om vaskehjælp.De går an å sprute ut vaskemiddele.Å de va egentli de som va de artige. :)
Lykka e vann.Den hær bøtta va flitti i bruk. :)
Einar laga sæ vannrenna. :)
Når Einar ikke fulgte me forsvann brøskivan.Ida plokka av sjokaden å va så fornøyd.
Hær har vi vært kreativ.Veldi kreativ.Øverste bilde e Ida sitt egg å kula.Brukte tusj å vanli fargeskrin.
Einar sitt egg.Vi hadde ikke gul maling så da brukte vi de få fargan som va i huse.De lille e et albueskjell.Syns de blei skikkeli fint å annerledes.
Åssa sjøla sine kreative ideea.Lilla albueskjell åssa 2 andre som æ ikke vet ka hete.Fant iallefall 2 som hang i hop.Gul tusj blei brukt å filt.
Ida brukte den hær bøtta mye. :D Arti å gå me den sånn. :D
Åssa Einar sin hobby nr 1.Bila.

 
Vi fikk en benk vi.Ja ikke akkurat vi privat.Et lag hær i Osen kalle sæ førr:De gærne damers forening,har vesst som mål å sette ut benka på rasteplassa i kommunen.Å de e jaggu ikke domt.Behøves virskeli.De e Fosen Vekst som har laga de,åssa e de plass førr rullestola.Hær kan man sette å nyte utsikta.
Å tell sist.julegave.Ei lyslykt i perla.Skal forestille en måse.Ellers har de vært ei roli påska.Imorra skal vi kjøre barnebarna tell Hell.Blir litt tomt i huse.Tirsdag skal perlan fram igjen.De nøtte ikke me ei lita på 1,5 år som har veldi lange fingra å klatre over alt.Men nu skal æ finne fram nåkka æ kan holde på me imorra.Gubben kjøre å æ søv eller strikke. :D 

Ingen kommentarer: