søndag 25. august 2013

Æ vaske koppan å.

Æ glemte å ta m bilde av den "nye" oppvaskmaskinen min.Den gamle har sagt takk for sæ å æ har måtta vaske sjøl i 1 uka nu.Egentli så kose æ mæ m koppvasken.Da kan æ planlegge neste håndarbeidsprosjekt.Så æ klage ikke.Eneste æ kan klage på e at stative e den æ oppbevare store håndduka i på bade.Å de ligg nu på gulve.Men der holde det åssa på å ordne sæ.Hyyyyysssssjjjjj ikke si det tell gubben.Æ skal male take å veggan å Merete har fått i oppdrag å finne innredning Æ skal kjøpe mæ.Nu e æ lei,etter 30 år skal æ endeli få badeinnredning.Eneste kriteriet æ hadde va skap,mest muli skap.Men æ har bare 125 cm å gjøre d på.Så det blir spennanes å se ka Merete finn fram.
 Her ligg den gamle parabolen våres.Den sa egentli takk for sæ førr 3-4 uka siden.Va mange kanala vi ikke fikk inn.Stor å fæl va den. :) Å under den smekre lille fine parabolen.Så va d bare å vente på ka d næste som ryk e. :) :) Førr d kan da ikke slutte nu???

1 kommentar:

hobbyvenn sa...

På hytten har vi gjort klart til oppvaskmaskin, men aldri kommet oss i butikken og bestilt en... Men som du sier så er det faktisk en koselig jobb å vaske opp. Og med litt tørkehjelp så blir det en koselig platestudio også.