mandag 5. oktober 2009

Tannlege skrekk.

Idag var det et slit å komme seg til tannlegen.Gikk sakte.Sørpe føre det meste av veien,ca 1,5 timers kjøring.Var bare sjekking,for han måtte finne ut hvor galt det var i kjæften min.Han snakket å sekretæren skreiv.Blei litt redd jeg,hvor dyrt skulle dette egentlig bli??Måtte spørre etter en pause,om det var SÅ galt.Men det var det ikke.Satt å angret på at jeg ikke hadde tatt en liten anbuds runde.:) Fyllingen i ei 6-års jeksel manglet det MYE av.Det var en stor løs del som han måtte borre ut.Så tar han fram borret,å ikke sprøyta.Til meg?? Jeg vrei meg i stolen og spurte hva han skulle??Jeg skal ha sprøyta,han fikk ikke borti uten den,det var like før jeg for på døra.Litt tørt kom det fra han,trenger ikke å bedøve ei rotfylt tann. :)Å ta bilder er et mareritt.Jeg brakk meg veldig,og ho dama hadde visst ikke vært borti noen som meg. :) Er jeg tannlegers skrekk?? Så det blei 2 midlertidig fyllinger idag.Jøss jeg var snar til å komme meg ut.Nu er det 1 mnd til neste tur.Gruer meg allerede.Men det må bare gjøres,prøver å trøste meg med det.Uten tannlegen blir det verre.

2 kommentarer:

Unknown sa...

føle med deg e likedan, men æ tør ikke gå tel tannlegen.mye fint du har perla

Lissie sa...

Huff! Høres ikke godt ut! Jeg er heller ikke glad i tannlegen. Men jeg har ikke hatt hull siden jeg var barn så den er grei.

Men jeg har måttet få mange kroner. Og det skal jeg bare IKKE ha flere av altså! Klarer bare ikke å sitte så lenge i tannlegestolen!

Godt det er en stund til neste gang du skal til tannlegen *klem*