onsdag 2. mai 2012

Einar.

 Einar er på besøk.Vi var på Hell i helga.Da vi sa vi skulle kjøre hjem,ville han åssa være med.Dermed var uka mi opptatt.Her er vi i fjæra å sender ut blåskjell båta.Åssa venta vi på at stor båten skulle komme.Einar trivdes med å leite etter tangsprell å "båta".Fjæra er en spennende stor lekeplass.
 Her har vi bygd hytta.Skal si den blei populær.Alle hytter har telefon. :) På bildet under ser dere Einar som var å henta seg sjokoladekaka.Måtte jo ha mat i hytta kan dere skjønne.Han var så lur da han kom med fatet å henta sæ kaka fra kakefatet å inn i hytta i full fart.
 Vi var på biblioteket på mandag.Lånte bl.a boken om biler.Dere skulle ha hørt han da vi kjørte,han satt og så i boka.Håhhhhh,sjækk den,sa han da han fikk se de tøffe bilene.For mæ,gamla,er det uvant å skal være aktivitør hele dagen.Man går tom for idea.Trur vi skal ta oss en tur på kafeen i dag å.Om æ får av han nattklærne da.Han nektet å ta de av seg.Turen skal æ ta så han får sove litt i bilen.I går fikk vi han ikke til å sove.I 1630 tida satt han å så på tv,å borte vekke var han,fikk sove i ca 15 min bare.Men flink unge dette,han sov igjen i 20 tiden.

Ingen kommentarer: